Mobilabonnement med Chili Mobil

Chili Mobil ble etablert i 2011, og har siden dag en vært en vært en utfordrer til de allerede etablerte mobiloperatørene. De har som mål å tilby mobilabonnementer til en rimelig pris, og samtidig presse prisene på markedet nedover. Ved flere anledninger har de vært først ute med nye funksjoner og abonnementer. I 2018 lanserte de mobilabonnement med ubegrenset data, og i 2020 kom de med en heldigital løsning med eSIM.

Kontaktinformasjon

Adresse: Bernt Ankers Gate 17, 1534 Moss

Nettside:https://www.chilimobil.no/

Telefon: 915 02 445

E-post: kundeservice@chilimobil.no

Åpningstider:

Mandag–fredag: 08:00–16:00

Lørdag–søndag: Stengt

Mobilabonnement og priser

Chili Mobil tilbyr flere ulike mobilabonnementer, hvor hovedforskjellen er hvor mye data som er inkludert. Alle abonnementene fra inkluderer fri bruk av SMS, MMS og tale, data rollover, fri bruk av BankID og fri bruk i hele EU/EØS. Det er heller ingen bindingstid på abonnementene.

Litt data

Chili Mobil har to mobilabonnementer for deg som bruker litt data, Chili Mobil 0,5GB og Chili Mobil 2GB. Disse abonnementene passer for de som kun bruker mobilen til å sende meldinger, ringe, surfing på nett og e-post. Prisen for 0,5GB er 99 kroner per måned, mens 2GB koster 159 kroner per måned.

Moderat data

Brukes mobilen til sosiale medier og strømming av musikk i tillegg til daglig sjekk av e-post og nettaviser, har man behov for mer data. Chili Mobil har to abonnementer for de med moderat databruk, Chili Mobil 5GB og Chili Mobil 15GB, som koster henholdsvis 199 og 249 kroner per måned.

Mye data

For de som trenger mye data, men ikke har behov for ubegrenset mengde, finnes mobilabonnementet Chili Mobil 30GB. Med denne datamengden kan man fint strømme video, ha videosamtaler, lytte til musikk og bruke mobilen til daglige gjøremål knyttet til internett. Abonnementet passer også bra for studenter og personer som pendler ofte. Prisen er 299 kroner per måned.

Ubegrenset data

Chili Mobil tilbyr tre ulike mobilabonnementer med ubegrenset data. Standard, Max og Viaplay. Med Fri Data Standard får man fri data med en hastighet på 20 Mbit/s til 349 kroner i måneden. Abonnementet Fri Data Max har på sin side en hastighet på 200 Mbit/s, og koster 398 kroner i måneden.

Fri Data Viaplay er et mobilabonnement som i tillegg til ubegrenset data gir tilgang til Viaplay-pakken Viaplay Film & Serier. Abonnementet har også en høyere hastighet, på 1 000 Mbit/s. Prisen er 599 kroner per måned.

Hastigheten på alle Fri Data abonnementene reduseres til 3 Mbit/s ved bruk over 100GB.

Dekning

Som mobilkunde hos Chili Mobil, får man tilgang til Telias mobilnettverk. Telia har et landsdekkende 4G-nettverk, samt et 5G-nettverk som er tilgjengelig i de fleste byene og større tettstedene. 5G-nettverket bygges stadig ut, slik at det blir tilgjengelig flere og flere steder. For å kunne benytte seg av 5G-nettverket, må man ha en mobil som støtter dette.

Kundefordeler og tjenester

Chili Mobil er ikke en mobiloperatør som har mange kundefordeler eller ekstra tjenester. Viaplay Film & Serie inkludert i abonnementet er i grunn den eneste tjenesten de tilbyr, og kun til det bestemte abonnementet.

Når det gjelder fordeler, har Chili Mobil inngått et samarbeid med strømselskapet Kraftriket. Som kunde hos Chili Mobil får man strømavtale til spotpris, og tilgang til alle kundefordelene som Kraftriket tilbyr sine kunder.

Fordeler

  1. Flere abonnementer å velge mellom
  2. Ulike abonnementer med ubegrenset data
  3. Lave priser sammenlignet med hva som inkluderes
  4. Mobilapplikasjon med oversikt over forbruk og kundefordeler
  5. Heldigital løsning med eSIM som gir rask overgang
  6. Mulig å kjøpe nye og brukte mobiler i nettbutikken
  7. 5G-dekning fra Telia

Ulemper

  1. Lite utvalg av ekstra tjenester
  2. Ikke mange kundefordeler
  3. Tilbyr ikke rentefri nedbetaling ved kjøp av mobiltelefon
Back To Top